Tule viihtymään
Tunnelmallinen Säviän meijerin miljöö kutsuu viihtymään
keskelle kaunista pohjois-savolaista maalaismaisemaa
Ravintola avoinna vain tilauksesta.
Majoitusta joka päivä, avainten luovutus sopimuksen mukaan.
Varaukset 0400 936 242.
Tilausravintola Juhlaranta
ja Motelli Piela
Miellyttäviä hetkiä varten
Ravintolapalvelut
Panostamme hyvään laatuun ja laadukkaista raaka-aineista valmistettuun ruokaan
Pitopalvelut
Pitopalvelut ja astianvuokrauspalvelut juhliinne

Tervetuloa Juhlarantaan

Juhlaranta on tilausravintola ja juhlatila, joka on suunniteltu miellyttäviä hetkiä varten. Loistava sijainti kauniin Pielaveden rannalla, asiantunteva ja ystävällinen palvelu sekä laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka saavat sinut ja vieraasi viihtymään, olipa kysymys kokouksesta, perhejuhlista, yritysten tai yhteisöjen tilaisuuksista.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä palvelusta mieleenpainuvassa ympäristössä! Juhlarannassa maaseudun rauha ja kaunis järvimaisema hemmottelevat sinua. Panostamme erityisesti paikallisista raaka-aineista valmistettuun laadukkaaseen ruokaan.

 

Juhlaranta sijaitsee Pielavedellä, Säviän kylässä, Pielavesijärven rannalla, keskellä kaunista pohjois-savolaista maalaismaisemaa. Iisalmi, Kiuruvesi ja Viitasaari ovat 60 km päässä Juhlarannasta – Kuopioon on matkaa 80 km. Juhlarannan rakennus on entinen Säviän meijeri, joka on kunnostettu ravintolakäyttöön 1990-luvulla ja remontoitu uudistaen 2009. Halutessasi voi tehdä visiitin Pielavedelle ja tutustua esim. Urho Kekkosen syntymäkotiin Lepikon torppaan ja kotiseutumuseoon, tai nauti kesäteatterista ja Pielavesi-päivistä monipuolisine ohjelmineen. Täällä on helppo unohtaa arjen kiireet ja tutustua lupsakoiden savolaisten verkkaiseen elämänrytmiin.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Juhlarantaan, nähdään pian!

Varaukset ja tiedustelut